header banner
Default

105 Milyon Ripple (XRP) Bilinmeyen Cüzdanlar Arasında Taşındı: Transferi Yapan Kim?


Güncelleme:

Dijital para birimlerinin büyük işlemlerini takip eden popüler Whale Alert kripto izleyicisi, 51.4 milyon dolardan fazla değere sahip büyük bir Ripple (XRP) yığınının yer değiştirdiğini bildirdi.

Hem gönderici hem de alıcı, söz konusu izleme hizmeti tarafından bilinmeyen cüzdanlar olarak belirtildi.

150 milyon Ripple (XRP) Cüzdanlar Arasında Gidip Geliyor

VIDEO:

51.403.328 dolar olarak değerlendirilen toplam 105.000.000 XRP, bilinmeyen cüzdanlar arasında transfer edildi.

İzleme aracı, bu XRP yığınını gönderen ve alan cüzdanın anonim olduğuna inanırken, XRP odaklı analiz web sitesi Bithump‘tan alınan veriler, fonların bir Binance adresinden Bittrex borsasındaki bir hesaba taşındığını gösteriyor.

Geçtiğimiz 24 saat içinde XRP bir fiyat artışıyla yaklaşık %3 oranında yükselerek 0.5 dolar seviyelerine geldi ancak bu seviyeyi aşamadı.

Ripple, XRP’yi dijital bir menkul kıymet olarak kabul etmeye çalışan SEC’le mücadele ettiği davada olumlu gelişmelerin yaşanması nedeniyle geçtiğimiz birkaç hafta boyunca kripto topluluğunun odağı bu coin üzerindeydi.

Bunun yanı sıra, hem kripto hem de kripto dışı sektörlerden birçok etkili kişi XRP’ye destek veriyor. Bunlar arasında Gokhshtein Media‘nın kurucusu David Gokhshtein ve ABD’li plak yapımcısı E-Smitty de vardı.

Gokhshtein, Ripple’ın mahkemedeki davayı kazanması durumunda XRP’nin tüm kripto endüstrisi ile birlikte yükselmesini ve fırlamasını bekliyor.

E-Smitty ise sanatçılarına ödeme yapmak ve ödemeleri kabul etmek için her gün XRP kullandığını ve tokenin çok yakında tüm dünya tarafından benimseneceğine inandığını belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Marc Osborn

Last Updated: 1704454442

Views: 1235

Rating: 5 / 5 (74 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Marc Osborn

Birthday: 1959-06-28

Address: 4276 Trujillo Club Apt. 968, Cookmouth, ND 03008

Phone: +4041172388240151

Job: Dentist

Hobby: Writing, Metalworking, Playing Chess, Puzzle Solving, Wine Tasting, Yoga, Cross-Stitching

Introduction: My name is Marc Osborn, I am a brilliant, unguarded, venturesome, talented, radiant, vibrant, vivid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.